Galatasaray'da sabah yapılan antrenmanda 5'e 2 çalışma sırasında Van Aanholt, Kerem'e sert müdahale yapınca ortalık karıştı.

Avusturya’nın Graz kentinde idmanlara son sürat devam eden Galatasaray’ın sabah yaptığı ve basına açık olan antremanında Hollandalı Van Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu tekme tokat kavga ediyor, ikiliyi zor ayırıyorlar.

SERGIO OLIVEIRA KAMPA KATILDI

Önder Özen: "Bağıra bağıra oyundan atıldı! Kırmızı doğru..." Önder Özen: "Bağıra bağıra oyundan atıldı! Kırmızı doğru..."

Galatasaray'ın yeni transferi Sergio Oliveira, Avusturya kampına dahil oldu. Sarı-kırmızılıların Porto'dan transfer ettiği Portekizli futbolcu, antrenmandan önce teknik direktör Okan Buruk ile bir süre sohbet etti. Yeni takım arkadaşlarıyla da tanışan Sergio Oliveira, daha sonra sarı-kırmızılı forma altındaki ilk antrenmanını yaptı.

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI YARIN

Galatasaray, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçını 13 Temmuz Çarşamba günü Macaristan'ın MOL Fehervar takımıyla oynayacak. Profertil Arena Hartberg'de oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak. Sarı-kırmızılı takım, kamptaki ilk hazırlık maçında Avusturya ekibi Sturm Graz'a 2-1 yenilmişti.

(Ajansspor / Burhan Can Terzi)