Galatasaray' da Lucas Leiva'nın durumu pazartesi günü kesinlik kazanacak.
Liverpool Menajeri Jürgen Klopp'un Leiva hakkında net bir karara varamadığı ancak bir değerlendirme yaptıktan sonra bu konuda son sözünü söyleyeceği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Galatasaray yönetimi gözünü Liverpool'un vereceği karara çevirdi.

Galatasaray Sportif AŞ üyesi Levent Nazifoğlu'nun bizzat yürüttüğü bu transferin olumsuz sonuçlanması durumunda Galatasaray'da B Planı'nın da hazır olduğu öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'A KAPTIRMADI

Buna göre Galatasaray Liverpoollu Lucas Leiva'dan olumsuz bir cevap alırsa bu takdirde Beşiktaş'ın da listesinde yer alan Gökhan İnler için harekete geçecek.

İngiliz şampiyonu Leicester'da oynayan Türk asıllı İsviçreli futbolcunun takımında az şans bulduğu için Galatasaray'dan gelecek bir teklifi kabul edebileceği öne sürüldü. Ancak bu oyuncuya aynı zamanda Beşiktaş'ın da talip olması nedeniyle Galatasaray bu konuda elini çabuk tutmak istiyor.

Bu sezon Beşiktaş'ın da listesinde olan Serdar Aziz ve Eren Derdiyok gibi isimleri ezeli rakiplerine kaptırmayan Galatasaray yönetiminin Gökhan İnler'i de rakibinin elinden kaparak üçte üç yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.