UEFA’nın getirdiği kısıtlamalara rağmen Şampiyonlar Ligi’ne yakışır bir kadro kurmak için çalışan Galatasaray, bonservisli futbolcularda kiralama formülünü devreye sokuyor. Fatih Terim’in mutlaka takviye istediği bölgelerden biri 8 numara, yani orta saha.

Galatasaray’ın hocası, özellikle Devler Ligi’nde başarılı olunması için Fernando’nun yanına kaliteli bir oyuncunun şart olduğunu söyledi. 1 numaralı hedef, devre arasında Stoke City’ye 16 milyon Euro’ya satılan Badou Ndiaye. Stoke küme düştüğü için Ndiaye takımdan ayrılacak.

Hocanın takibinde 

Sosyal medya aracılığıyla sürekli Galatasaray’a olumlu mesajlar gönderen Ndiaye, 1 sene kiralık olarak Galatasaray’a dönmeye sıcak bakıyor. Kulübüyle de görüşmeler sürüyor. Ancak bu transfer kısa vadede çözülebilecek gibi gözükmüyor. Yaşanabilecek her türlü aksiliğe karşı Cim Bom’un B planı da hazır: Alfred Duncan. Terim’in bizzat takip ettiği 25 yaşındaki Ganalı futbolcu, hırslı ve mücadeleci yapısıyla Melo’yu andırıyor. Eğer Ndiaye transferi sonuçlanmazsa, İtalya’da Sassuolo’da oynayan Duncan için kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak

Fanatik