“Alan olmayınca, satan ne yapsın…” G.Saray yönetimi; Maicon, Ahmet Çalık, Carole, Tarık Çamdal, Tolga Ciğerci, Sofiane Feghouli ve Eren Derdiyok’a müşteri arıyor… pek çok menajere, pek çok kulübe mesaj gönderildi.

* Çalık için Rizespor gönüllü. Ama Terim de en azından bir stoper alınmadan Çalık’ın gitmesine sıcak değil.* Maicon için umut Sporting’in peşinde olması. Ama Portekizliler klasik takasla transferi bitirme peşinde. Kasadan para çıkmasını istemiyorlar.

* 1.6 milyon euro alacak olan Tarık’e teklif edilen en yüksek rakam 100 bin euro. Gitmek gibi bir niyeti var ama 1 milyon euro verin sulh olalım diyor.

* Tolga’nın da durumu pek parlak değil. 2 milyon euro aldığı için Alanyaspor’dan da aynı parayı istedi. Hasan Çavuşoğlu sadece güldü.

* Feghouli için bu sezon paraya kıyan Suudiler pazarlıkta… her an bir sürpriz olabileceği konuşuluyor. Dedikoduların başlamasının üzerinden bir ay geçmesi ise en büyük sıkıntı.

* Bir de Eren derdi var. Hem tatilde çalışmamış. Hem de gelir gelmez sakatlandı. Gomis’in arıza çıkardığı ortamda “acaba” diye yüzüne baktığı Terim’e her seferinde “benen hayır yok” diyor. Tek bir teklif bile gelmedi.