Cim-Bom, kasasına para koymak için satma kararı aldığı Mbaye Diagne’nin 21 Haziran’da Mısır’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek Afrika Kupası’ndaki göstereceği performansı dört gözle bekliyor. 

Senegalli forvetin, ülkesinin milli takımında oynayacağı futbolla özellikle Arap kulüplerinin dikkatini çekmesini umut eden sarı-kırmızılılar böylece konuşulan rakamların katlanmasını umut ediyor.

Süper Lig’de attığı 30 golün önemli bir referans olduğu noktasında birleşen yönetim, 27 yaşındaki oyuncudan daha da iyi bir gelir elde etmeyi planlıyor. 

20 MİLYON OLUR
Kasımpaşa’dan devre arasında şampiyonluk bonusuyla beraber 13 milyon euroya transfer edilen Diagne’den kâr edilmesi halinde sarı-kırmızılı idareciler transferde daha rahat hareket edebilecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de geçtiğimiz günlerde biraraya geldiği kongre üyelerinin Diagne konusundaki sorularına “Merak etmeyin. Galatasaray Diagne’den para kazanacaktır” yanıtını vermişti.

Galatasaray’da Diagne’nin kupa sonrası fiyatının en az 20 milyon eurolara yükselmesi arzu edilirken, bu parayla yaz transfer dönemi için kaynağın yeterli olacağı görüşünde birleşildi.