Fenerbahçe, çok ses getirecek bir transfere imza atmak istiyor. Fotomaç'ın haberine göre sarı lacivertlilerin Bafetimbi Gomis'i istediği biliniyordu. Bu transferdeki müthiş bir gelişme daha gün yüzüne çıktı. Fransız futbolcu 3 hafta önce Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile baş başa yemek yedi. İşte Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşecek haberin ayrıntıları:

2 Aralık'ta İstanbul'a gelen Gomis soluğu Ortaköy'de bulunan Four Seasons Hotel'de aldı ve Comolli buluştu. Görüşmede Gomis'in menajeri Mendy de yer aldı. Üç isim otelde çok gizli bir şekilde yemek yerken, görüşmenin yapıldığı bölüme kimsenin girmesine izin verilmedi. Yaklaşık 3 saat süren zirvede Comolli, Gomis'in transferi için ilk adımı attı.

Görüşmede Fransız yıldızın Al Hilal kulübündeki durumu, sözleşmesi ve Fenerbahçe'nin teklifi masaya yatırıldı. Çok olumlu ortamda geçen görüşmenin ardından taraflar yeniden buluşmak üzere sözleşti. Ve ardından Takvim'in öncesi gün yazdığı gibi Comolli ve Mendy, Fransa'da buluştu. Gomis, Fener'e gelmeye çok sıcak bakarken, gözler Al Hilal kulübüyle yapılacak pazarlıklara çevrildi.

Haber Kaynağı Sabah