Aslan'ın altyapısında yetişen Ali Yavuz Kol, attığı gollerle Avrupa'nın ilgisini çekmeyi başardı. Tarsus İdman Yurdu'nda kiralık olarak forma giyen 19 yaşındaki golcüye Almanya Bundesliga 2 ekibi Hannover'in talip olduğu ifade edildi.
 
TRT Spor'un haberine göre Kenan Koçak yönetimindeki Hannover, Galatasaray'ın genç golcüsü Ali Yavuz Kol'u radarına aldı. Hem Tarsus İdman Yurdu hem de U-19 milli maçlarında izlenen genç futbolcu, Hannover'in transfer gündemine girdi.

Türk teknik direktör Kenan Koçak ile Almanya Bundesliga 2'de mücadele eden Hannover, düşme hattının 6 puan üstünde 11. sırada yer alıyor. Hannover'in Ali Yavuz Kol'a duyduğu ilginin sezon sonunda netleşmesi bekleniyor.

ALİ YAVUZ KOL KİMDİR?

Galatasaray altyapısında geçen sezon 21 gol atan Ali Yavuz Kol, bu yıl Ergün Penbe yönetimindeki Tarsus İdman Yurdu'na kiralandı. Tarsus İdman Yurdu ile 27 maçta 9 gol ve 2 asiste imza atan genç futbolcu, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2017 yılından beri Galatasaray'dan eğitim alan 19 yaşındaki golcü, genç milli takımlarla 8 maçta 3 gol attı. Antalya doğumlu futbolcunun Galatasaray ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: TRT Spor