Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Keçiörengücü'nü ağırladığı. Teknik direktör Fatih Terim'in ilk 11'de sahaya sürdüğü Yunus Akgün, 65. dakikada kaydettiği gol ile hocasının güvenini boşa çıkarmadı. 

65. dakikada Galatasaray ceza yayı üzerinden serbest vuruş kazandı. Topun başına gelen Selçuk İnan'ın frikiği barajdan sekerek kale önüne düştü. Topu bir anda önünde bulan Yunus Akgün düzgün bir vuruşla Keçiörengücü ağlarını sarstı ve Galatasaray 1-0 öne geçti.

Yunus Akgün kimdir? Yunus Akgün kaç yaşında?

18 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yunus Akgün, 2015 yılında Galatasaray altyapısında başladığı futbol kariyerinde A Takım'a kadar yükselmeyi başardı. Bu sezon 8 resmi maça çıkan Yunus Akgün, 1 gol ve 2 asiste imza attı. 

Galatasaray ile 2020 yılına kadar sözleşme imzalayan Yunus Akgün'ün bundan önce sarı kırmızılı takımdaki ilk maaşı asgari ücrete denk geliyordu.

Küçükken kalp ritminde sorunlar yaşayan ancak sonrasında spor yapmasında engel olmayan Yunus Akgün, Galatasaray A Takımı'na kadar geldiği süreçte sezon başında Roma'nın ilgisini çekmişti.

Yunus Akgün, Galatasaray altyapı takımlarında oynadığı maçlarda 74 gol atma başarısı gösterdi.