İşte o sözler:

''Mahmoud Trezeguet, Salah kadar iyi"

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Mahmoud Trezeguet Hassan ile ilgili Het Nieuws Blad'da oldukça detaylı ve iddialı bir inceleme yazısı çıktı.

"En az 5 milyon euro"

''Belçika Ligi takımı Anderlecht'ten sürpriz bir şekilde Kasımpaşa'ya kiralanmıştı. Satın alma opsiyonu kullanıldı ve Dünya Kupası'ndan sonra en az 5 milyon euro'ya transfer olacak.''

"Anderlecht'te hiçbir zaman sevilmedi"

Mısır, 1990'dan sonra ilk kez bir Dünya Kupası'nda oynayacak. Bunun mimarları iki oyuncu var Mohammed Salah ve Mahmoud Trezeguet. Kongo'ya karşı oynanan maçta bir golü Trezeguet attı. Son dakikada gelen Salah'ın penaltısıyla, Rusya bileti alındı.

"95 milyon Mısır halkı çok şey bekliyor"

"Eğer, Salah sakatlığı sonrası yüzde 100 olarak geri dönemeseydi Trezeguet'nin üstündeki baskı çok artardı." diyor Basem Abou El Ela, Anderlecht'teki eski antrenörü. "95 milyon Mısırlı, hem Salah'tan hem Trezeguet'ten çok şey bekliyor."

"Salah ve Trezeguet'nin yolu kesişiyor"

"Mısır'ın Avrupa'da oynayan çok fazla oyuncusu yok. Avrupa'da oynayanlar ise whatsapp'tan birbirleriyle konuşur, performanslarını değerlendirirler. Salah, Chelsea'den gönderildikten sonra Liverpool'da en iyi golcü haline dönüştü. Trezeguet'nin yolu da böyle."

Kasımpaşa, satın alma opsiyonunu ödemişti

Anderlecht, Trezeguet'yi önce Mouscron'a, ardından Kasımpaşa'ya kiraladı. Türkiye'de gerçekten sezonun en iyi oyuncularından biri oldu ve 13 gol atıp 6 asist yaptı. Kasımpaşa, onun 2 milyon euroluk satın alma opsiyonunu hemen ödedi.

Galatasaray, Fiorentina ve 3 Premier Lig takımı

Trezeguet'nin önünde bir adım daha var. Galatasaray, Fiorentina, Watford, Burnley ve Bournemouth onu transfer etmek istiyor. 5-6 milyon euro ödemeye şimdiden hazırlar.