Badou Ndiaye'nin menajeri William d'Avilla Lig Radyo'da Hakan Ateşler'in sunduğu "Mixed Zone" programında önemli açıklamalarda bulundu. 

D'Avilla, Ndiaye'nin ilk tercihinin Premier Lig olduğunu ancak buradaki takımlarla anlaşamazsa Türkiye'yi ve yüksek ihtimalle de Galatasaray'ı tercih edeceğini belirtti. 

Ndiaye'nin menajeri William d'Avilla'nın açıklamaları şu şekilde: 

"Önce Premier Lig"

Ndiaye, Championship'te kesinlikle oynamak istemiyor. Premier Lig'de devam etmek istiyor. İngiltere'den de Türkiye'den de teklifler var. İlk seçeneğimiz tabii ki Premier Lig.

"İki büyük kulüp"

Çok şaşırtıcı iki kulüpten Stoke City'ye yapılan 20 milyon euroluk teklif var. Stoke City'le zaten ayrılma konusunda anlaştık. 

"Bize Galatasaray'dan indirim talebi gelmedi"

Ndiaye'nin maaşı şu an için transferinde bir engel değil. Bize zaten ne Türkiye'den ne de diğer kulüplerden "Maaşta indirim yapın" talebi gelmedi. 

"Şu anda ciddi görüşmeler var"

İki kulüpten Badou için çok ciddi teklifler var. Görüşmeler devam ediyor. Çok büyük kulüpler, hatta İngiltere'nin en büyük kulüpleri diyebiliriz. 

Türkiye'deki kulüpleri de zaten küçümseyemeyiz. Ndiaye burada çok güzel günler geçirdi. Hızlıydı ama gerçekten seyirciyle olan iletişimi çok iyiydi. Orada çok büyük tesisler, müthiş bir taraftar ve statlar mevcut bunların hepsini biliyoruz. 

"Ronaldo'yu almakla Ndiaye'yi almak aynı!"

Stoke City'ye Türkiye'den bonservisle satın alma talebi gelmedi. Bu zaten imkansız. Türkiye'deki kulüplerin ekonomik şartlarını çok iyi biliyoruz. Cristiano Ronaldo'yu almakla Ndiaye'yi almak neredeyse şu an aynı şey.