Galatasaray'ın bir süredir gündeminde olan ve geçtiğimiz gün İstanbul'da olduğuna dair bir paylaşım yapan Aliou Badji, geleceği hakkında konuştu.

Djurgarden'den ayrılmak istediğini söyleyen 21 yaşındaki Senegalli forvet, ''Umarım takımdan ayrılırım ama şu an için hiçbir şey bilmiyorum. Henüz benim için gelmiş iyi bir teklif yok.'' sözlerini kullandı.

''BENCE BENDEN PARA KAZANIRLAR''

İsveç ekibinin kendisini satıp iyi para kazanabileceğini söyleyen genç forvet, ''Hem benim için hem de Djurgarden için transfer olmam çok önemli. Kulübüm de beni satıp iyi para kazanabilir. Bence benden istediği paraları alacaklar.'' diye konuştu.

İsveç basınına göre Djurgarden, Badji için 45 milyon kron, yani yaklaşık 4,3 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

Bu sezon İsveç'te 32 maça çıkan Badji, 10 gol ve 3 asistlik bir performans gösterdi.

ALIOU BADJI KİMDİR?

İsveç ekibinde geçtiğimiz sezon 34 maçta 10 gol atıp 3 de asist yapan Senegalli oyuncu, 1.89 boyunda ve pivot santrfor olarak görev alıyor. Genç oyuncunun piyasa değeri ise 400 bin avro.

İsveç basını, bu sezonun dikkat çeken isimleri arasında gösterdiği Badji'yi zaman zaman haberlerinde 'Yeni Drogba' olarak da adlandırdı. Badji, bu sezon Allsvenskan'ın 21 yaş ve altı oyuncular arasında en çok gol atan ismi oldu.

Aliou Badji ile ilgili görsel sonucu