Yeni sezonda yapılanmaya gidecek olan Galatasaray'ın Felipe Melo'nun ardından Bilal Kısa, Jem Karacan ve Ryan Donk'tan memnun kalmaması nedeniyle ön libero pozisyonuna transfer yapacağı gündeme geldi.

Sarı-kırmızılıların, sözleşmesi sona erecek olan Borussia Mönchengladbach'ın Norveçli ismi Havard Nordtveit'le temasa geçtiği iddiası ortaya atıldı. Ancak bu iddianın asılsız olduğu ortaya çıktı.

İngiliz basınına geçen ay konuşan West Ham Teknik Direktörü Slaven Bilic, Nordtveit ile ilgilendiklerini resmen açıklamıştı. Bilic'in bu açıklamasından kısa bir süre sonra İngiliz basını, West Ham ile Nordtveit'in ön sözleşme imzaladığını ortaya çıkardı.

Ada basını, West Ham'ın Nordtveit'i kesin olarak bitirdiğini aktarmasının ardından 25 yaşındaki Norveçli futbolcunun açıklamalarına da haberlerde yer verildi. Nordtveit, yeniden Premier Lig'e döneceğini söyleyip takım ismi belirtmezken, "Yeniden İngiltere'ye dönüyorum diyebilirim. 17 yaşında Arsenal için oynadım ama Premier Lig'de forma giyemedim. İngiltere, Norveçli her futbolcunun hayalidir. Şansımı denemek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Sporx