"Rolando, çok tasvip ettiğim bir stoper değil. Maicon'u da övüyorlardı ama aynısı bu oyuncu için de var. Bu oyuncuların konsantrasyon sorunu oluyor. Porto çok dominant takım. Sadece Benfica ile rekabet ediyordu. Konsantrasyonu yüksek liglerde zorlanıyor. İsveç'ten bir menajer Rolando'yu soruldu mesela geçenler tahmin ettiği gibi değil dedim. Çünkü Türkiye'ye gelen stoperler sorun yaşıyor. Beşiktaş'a kaç tane stoper gelip gitti. Pepe'yi beğenmiyorum açıkcası. Real Madrid'de oynaması beni ilgilendirmiyor. Real Madrid'in şu an stoperinde kim oynuyor Sergio Ramos ve Varane"

Skrtel'e Premier Lig'den teklif geliyor

"Mesela Skrtel'i getirdik Fenerbahçe'ye sonraki sene Kjaer gönderdi. Buraya Fenerbahçe'nin bir tane sağlam oyuncu lazım. Devre arasında da teklifler geldi. Premier Lig'den Skrtel'e bir çok teklif geldi. Skrtel zaten Fenerbahçe'den gitmek istemiyor.

Rolando'yu Fernando aradı

Özgür Sancar ise önemli bir bilgi paylaştı. Galatasaray'ın oyuncusu Fernando'nun Porto'da birlikte oynadıkları Rolando'yu aradığı bilgisini verdi. Fakat deneyimli savunmacı Rolando bu haberlerden hiç haberim yok ifadelerini kullandığı gelen haberler arasında