Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim önderliğinde İsviçre'de yeni sezon öncesinde güç depoluyor. Sarı kırmızılı takımın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Galatasaray maç ve kamp programı açıklandı.

Galatasaray yeni sezon öncesinde İsviçre kampında güç depoluyor. Sarı kırmızılı takımın resmi internet sitesinden yapılacak hazırlık karşılaşması hakkında bilgi verildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

''2 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAĞIZ''

''Takımımız, 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü ise Zürih'ten Montrö'ye geçerek yurt dışı hazırlık kampının ikinci kısmına başlayacak. Galatasaray, kampın bu bölümünde iki dostluk maçına çıkacak. İlk olarak 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü Hollanda'dan PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan takımımız, 21 Temmuz 2018 günü İspanya temsilcisi Valencia ile mücadele edecek. Bu karşılaşmanın ardından yurt dışı kampı sona erecek ve yeni sezon hazırlıkları sürdürülmek üzere aynı akşam İstanbul'a dönülecek. PSV ve Valencia maçlarının oynanacağı tam programı ile bilgiler ise daha sonra paylaşılacak. ''