Detaylar şöyle...

LİNNES TRABZONSPOR'A GİDİYOR

Takımdan ayrılması kesin gözle bakılan isimlerden biri olan Linnes için sürpriz bir gelişme yaşandı. Savunma hattının hem sağına hem de soluna takviye yapacak olan Bordo-Mavililer’de Martin Linnes radara girdi. Lig sonunda Galatasaray’la kontratı sona erecek olan Norveçli futbolcuya kulübünden yeni sözleşme teklifi yapılmadı. Menajerler de Trabzonspor’un kapısını çaldı. Linnes ismi Karadeniz ekibine önerilirken, teknik heyetin kararına göre hareket edilecek.

DİĞER BİR İSİM DE EMRE AKBABA 

Öte yandan sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve Galatasaray'daki geleceği hakkında soru işaretleri olan Emre Akbaba için bomba bir transfer iddiası gündeme geldi.

TRANSFER BİTMEK ÜZERE 

Asist Analiz'in haberine göre; yeni sezon transfer çalışmalarına erkenden başlayan Trabzonspor, Kasımpaşa'dan Fode Koita, Alanyaspor'dan da Efecan Karaca ile prensipte anlaştıktan sonra bir bomba daha patlattı. Karadeniz Fırtınası'nın, Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Emre Akbaba'yı da renklerine katmak üzere harekete geçtiği ortaya çıktı.

'SENİ İSTİYORUM' 

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Emre Akbaba ile bir telefon görüşmesi yaptığı ve 'Seni istiyorum, bizde forma giyer misin?' teklifini ilettiği öğrenildi. 28 yaşındaki futbolcunun da bu teklifi kabul ettiği öğrenilirken; menajerlerin devreye girip parasal konularda anlaşmaya varıldığında yeni sezonda Emre'nin Trabzonsporlu olmasına kesin gözüyle bakıldığı da ayrıca kaydedildi.

Kaynak: Asist Analiz