Camp Nou'da TSİ 23.00'te başlayacak mücadele, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak. Karşılaşmada Fransa Futbol Federasyonundan hakem Benoit Bastien düdük çalacak. Bastien'in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ile Aurelien Berthomieu üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Jeremie Pignard olacak.

11'LER:

Barcelona:

Ter Stegen, Dest, Araujo, Eric, Alba, Pedri, Nico, De Jong, Traore,Memphis, Ferran.

Galatasaray:

Pena, Boey, Marcao, Nelsson, van Aanholt, Berkan, Taylan, Feghouli, Babel, Kerem, Muhammed.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Galatasaray'da sakatlığı olan kaptan Arda Turan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sarı-kırmızılılarda kafileye, UEFA listesinde yer almayan Omar Elabdellaoui de dahil edilirken, sakatlığı bulunan Arda Turan kamp kadrosunda yer almadı.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Fenerbahçe maçında böyle oynamadı!" Rasim Ozan Kütahyalı: "Fenerbahçe maçında böyle oynamadı!"

Barcelona'da UEFA listesine adı yazılmayan Dani Alves'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Ansu Fati, Sergi Roberto, Balde ve Umtiti maç kadrosunda yer almayacak.

BURAK ELMAS: KAZANMAK İSTİYORUZ

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Barcelona ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçı öncesi rakip kulüp başkan Joan Laporta ile yemekte biraraya geldi ve ardından açıklamalarda bulundu.

"Barcelona bizim gibi özel bir kulüp. İki kulübün de çok köklü tarihi var. Çok güzel bir yemek oldu. Umarım bu akşam da çok güzel bir maç olur. Sonunda da kazanan biz oluruz.

Galatasaray'ın tarihini Barcelonalılar'a anlattık. Onların mottosu 'Bir kulüpten fazlası'; Galatasaray'ın da bir kulüpten çok daha fazlası olduğunu, bir kültür yuvası olduğunu anlattık. Daha iyi tanıma fırsatı buldular."

(Sporx)