Beşiktaş'tan ayrılmak için Türkiye'yi karalayan açıklamalar yapan Gomez ve Sosa'ya Galatasaray'ın yeni starları ders verdi. 

İki yıldız da aldıkları teklifler karşısında hiç tereddüt etmedi. Ne terörü ne de ülkemizde yapılmaya çalışılan hain darbe teşebbüsünü gündeme getirdi. Teröre karşı örnek bir tavır sergileyen Nigel de Jong ve Sigthorsson şimdiden Sarı-Kırmızılı camianın gönlünde taht kurdu.

Bir çok oyuncu Türkiye'den teklif aldığında tanıdığı herkesi arayıp, bilgi toplamaya çalışırken Sigthorsson ve Nigel de Jong, telefon alır almaz İstanbul'un yolunu tuttu. Menajerleriyle birlikte hemen Türkiye'ye gelen oyuncular yaptıkları görüşmelerin ardından anlaşma sağlanınca, imzayı attılar. Yöneticiler iki oyuncuya da Türkiye'ye ve G.Saray'a duydukları güvenden dolayı teşekkür edip, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Denayer de sabaha kadar bekledi

Galatasaray'da geçen sezon oynayan Denayer de yeniden Türkiye'ye dönmek için müthiş bir çaba gösterdi. Belçikalı oyuncu sabah saat 05.45'e kadar havaalanında Türkiye'ye uçmak için bekledi. Bu sırada G.Saraylı yöneticilerle M.City arasında yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanmaması üzerine geri dönmek durumunda kaldı. City'nin, Denayer'i Sunderland'a göndermesiyle istemeye istemeye Ada'da kaldı.