İstanbul'a gelmeden önce Sarı-Kırmızılı takımın bu sezon oynadığı maçların büyük kısmını izleyen İspanyol hocanın Başkan Elmas'la yaptığı görüşmede acil kaleci takviyesi istediği öğrenildi.

Fernando Muslera'nın uzun sürecek sakatlığı ve İsmail Çipe'nin yetersiz performansını dikkate alan Torrent'in vatandaşı Sergio Rico'nun transferi için talepte bulunduğu da ifade edildi.

PSG'DE 3.KALECİ

Geçtiğimiz sezon başında 6 milyon Euro karşılığında Sevilla'dan PSG'ye transfer olan İspanyol eldiven şu anda Fransız ekibinde 3. kaleci durumunda.

Önünde Gianluigi Donnarumma ve Keylor Navas gibi iki ünlü isim olduğu için bu sezon sadece 1 maçta forma giyemeyen Rico'nun takımdan ayrılmak istediği belirtiliyor.

TORRENT'İN YARDIMCISI YAKINDAN TANIYOR

Torrent'in 1. yardımcısı olan Jordi Guerrero'nun 2018 yılında Sevilla'da görev yaptığı dönem, Rico ile kısa bir süre de olsa beraber çalışma fırsatı bulduğu ve tecrübeli kaleci için çok olumlu rapor verdiği ortaya çıktı.

Galatasaray yönetiminin birkaç gün içinde PSG ile temasa geçerek Sergio Rico konusunda resmi girişimlere başlayacağı ifade edildi.

1.95 BOYUNDA

2024 yılına kadar sözleşmesi olan İspanyol kaleci için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin yapılması bekleniyor. 1 kez İspanya Milli Takımı'nın formasını giyen 28 yaşındaki Rico 1.95 boyunda.

(beIN)