Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, yarın saat 19.00'da deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacak. Ligde geride kalan 23 haftada sarı-kırmızılılar 13 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 6 beraberlik sonucunda topladığı 45 puanla ikinci sırada bulunuyor. Mavi-beyazlılar ise 4 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 9 beraberlikle aldığı 21 puanla 17. sırada yer alıyor. 

İkinci randevu 

BB Erzurumspor ile Galatasaray bugüne kadar 1 resmi maçta karşılaştı. Yarın oynanacak mücadele ile iki takım ikinci kez birbirlerine rakip olacak. Ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadyumu'ndaki mücadeleden sarı-kırmızılılar 1-0 galip ayrılmıştı. 

Ligde son 9 maçta 3 puan vermedi 

Süper Lig'de son olarak dış sahada Beşiktaş’a mağlup olan Galatasaray, bu müsabakadan sonra rakiplerine 3 puan vermedi. Ligde 8 maçtır yenilmeyen sarı-kırmızılılar, 6 kez galip gelirken, 3 kez de berabere kaldı. Bu süreçte Aslan, Sivasspor, Ankaragücü, Göztepe, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Akhisarspor mağlup etti, Çaykur Rizespor, M. Başakşehir ve Alanyaspor ile berabere kaldı. 

BB Erzurumspor maçı kamp kadrosu:

Muslera, İsmail, Linnes, Ömer, Ahmet, Semih, Luyindama, Emre Taşdemir, Marcao, Selçuk, Belhanda, Sinan, Donk, Ndiaye, Emre Akbaba, Onyekuru, Fernando, Yunus, Muğdat, Feghouli, Mitroglou, Diagne.

Galatasaray'da Linnes ve Diagne, Erzurumspor maçının kadrosunda yer aldı. Nagatomo yer almadı.