Kongre üyesi olmamasına rağmen Sarı-kırmızılıların özellikle Avrupa maçlarını kaçırmamaya dikkat eden Bayrak dikkatleri üzerine topladı.

Camianın önde gelen isimleri ünlü iş adamını kulübe üye yapmak istiyor.

Bu arada Bayrak’ın iyi bir Galatasaraylı olmasına rağmen hiçbir zaman kulüp üyeliği için başvurmamasının nedeni ise kulüp içerisindeki çekişmelerin olduğu iddia edildi.

LİSELİLER ÖNÜNÜ KESTİ

Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

Son olarak Dursun Özbek döneminde kendisini üye yapmak isteyen bir tanıdığı durumu araştırdı. Ancak “alınacak toplam üye sayısı bir önceki yıl sonu  itibarı ile kulübün kaydı açık üye sayısının %3'ünden fazla olamaz.” maddesine takıldığı belirlendi. O dönemde liselilerin üye olmak adına öncelikleri olduğu için Bayrak kendisine sıra gelmeyeceğine inandığından başvuru yapmadığı belirtildi.

MUHSİN BAYRAK KİMDİR?

Muhsin Bayrak'ın ailesi Türkiye sanayisinin önemli iş insanlarından. Aslen Bitlisli olan Muhsin Bayrak, yüksek nüfus oranıyla Türkiye'nin en geniş ailelerinden biri olan Bitlisli Mutki Aşireti’nin lideri.

İnşaat mühendisliği bölümünden mezun olan Muhsin Bayrak, 1999 yılında kurduğu AB Grup Holding şirketiyle sektöre yenilik getirdi. Yurt dışında birçok şantiyesi bulunan Bayrak'ın, Türkiye'de yatırımları da hızla tamamlanıyor.

(Fotomaç)