Avusturya'ya giden Başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş. yöneticisi Erden Timur, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve Teknik Direktör Okan Buruk ile transfer zirvesi yaptı.

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'ın 2 futbolcusuna teklif var" Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'ın 2 futbolcusuna teklif var"

DURSUN ÖZBEK'TEN NET TAVIR

Yapılacak takviyeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken gündemin ilk sırasındaki Joao Pedro hakkında Başkan Özbek'in sözleri görüşmeye damga vurdu.

Brezilya asıllı İtalyan oyuncunun kulübü Cagliari ile menajerinin sürekli fiyat artırma tavrından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Dursun Özbek, şunları söyledi:

"KULÜBÜN KAPISINDAN İÇERİ SOKMAM"

“Teklifimiz bellidir. Menajerlerin cebini dolduramam. Oyuncu, ezeli rakibimize (Fenerbahçe) gitmesin, tepki çekmeyelim diye Galatasaray'ın bir kuruş parasını ziyan etmem. Anlaştığımız rakamda mutabık kalırlarsa olur, yoksa kulübün kapısından içeri sokmam” diyerek Joao Pedro transferinin istedikleri şartlar oluşmazsa askıya alınması talimatını verdi.

2014’ten bu yana Cagliari için ter döken 30 yaşındaki futbolcu, 8 sezonda çıktığı 271 maçta 86 gol ve 28 asistlik performans sergiledi.

İtalyan pasaportu da bulunan Brezilya asıllı Joao Pedro, Gök Mavililer’in Dünya Kupası Elemeleri’nde oynadığı Kuzey Makedonya maçında ilk kez A milli olmuştu.

(Sözcü)