Süper Lig’de 5. hafta heyecanı bugün TT Stadı'nda Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak.

Türk Telekom Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen ekranlara gelecek. Mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Garry Rodrigues 11’e dönüyor

Takımımızda sakatlığı nedeniyle bu sezon çok fazla şans bulamayan Garry Rodrigues ilk 11’deki yerine geri dönüyor. Ligin ilk haftasındaki A.Gücü maçının 67. dakikasında sakatlanan ve toparlandıktan sonra geçen hafta Trabzon deplasmanında da sadece 9 dakika forma şansı bulan 27 yaşındaki kanat oyuncusu bugün Sinan’ın yerine sahada..

Maicon’un durumu gün içinde belli olacak
 
Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Maicon Roque’nin durumu bugün netlik kazanacak. Stoper hattında Serdar Aziz’in de A Milli Takım’ın, Rusya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanması ve yenia yeni kendine gelmesi nedeniyle sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim alternatif çalışmalara girdi.
 
Terim, Brezilyalı oyuncunun yokluğunda antrenmanlarda sürekli olarak 3 (Serdar-Ahmet-Donk) stoperi de deniyor. 65 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcının Kasımpaşa karşılaşmasında savunma hattını ise Serdar ve Ahmet ikilisinden kurması bekleniyor.

Belhanda yok...

G.Saray’da kırmızı kart cezalısı Younes Belhanda, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. PFDK, Trabzon’un 4-0 kazandığı karşılaşmada Yusuf Yazıcı’ya faul yaparak direkt kırmızı kart gören Faslı orta sahayı 3 müsabadan men etmişti...

Son yenilgi Kasımpaşa'dan gelmişti

Sahasındaki son 21 lig maçının 20’sini kazanan, birinde berabere kalan G.Saray, son yenilgisini Kasımpaşa’dan aldı.

G.Saray ile Kasımpaşa 29. randevuda. 2 takım arasında geride kalan lig maçlarından 17’sini G.Saray, 5’ini Kasımpaşa kazandı.