Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, bu sezon oynadığı 3 resmi maçta da hataları ile dikkat çekti. İki PSV karşılaşmasında 7 gol yiyen ve son olarak St. Johnstone maçında kırmızı kart görüp, penaltıya sebebiyet veren Muslera, geçtiğimiz sezon yeni sözleşme imzaladığı günden bu yana büyük düşüş yaşıyor. 2020-2021 sezonunun 31. haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçından önce yeni sözleşmesine imza atan 35 yaşındaki Muslera, bu maçta ağlarında tam 4 gol gördü.

MERT VEYA İRFAN CAN ALINACAK

Muslera'nın formsuzluğu Galatasaray'ın kaleci aramaya başlamasına da yol açtı. Fotomaç'ın haberine göre sarı-kırmızılılar, Başakşehir'de Volkan Babacan'ın gerisinde kalan Mert Günok'la ilgileniyor. Teknik heyetin, Muslera'nın düşüşünden oldukça endişeli olduğu ve Muslera'yla kaleyi paylaşacak bir isim aradığı ifade edildi. İlk aday Mert olurken Başakşehir'le kısa süre içinde görüşmelerin başlayacağı bildirildi. Ayrıca Göztepe'den İrfan Can Eğribayat da listeye eklendi.

İSKOÇYA'YA 3 KALECİ GİDECEK

Okan Kocuk'u Giresunspor'a kiralayan sarı - kırmzılılar, diğer yedek kalecisi Fatih Öztürk'ün ismini de UEFA listesine yazdırmadı.

İskoçya'daki maça İsmail Çipe ve Berk Balaban dışında altyapıdan 16 yaşındaki Jankat Yılmaz götürülecek.

Camiada Fatih Öztürk'ün kadroya alınmaması şaşkınlıkla karşılanırken kaleci antrenörü Fadıl Koşutan genç eldivenleri bu kritik maça hazırlayacak.

(A Spor)