Süper Lig'in 23. haftasının kapanış maçında Antalyaspor sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. 

Antalyaspor ligde Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi verirken Galatasaray da şampiyonluk veya olmazsa ilk 2'ye giriş Şampiyonlar Ligi bileti almak istiyor. 


Antalyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?


6 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'de başlayacak müsabaka 33.000 kişi kapasiteli Antalya Stadyumu Stadı'nda oynanacak ve karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Bu maç beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 


Antalyaspor - Galatasaray maçı öncesi sakat, cezalı ve eksik oyuncular


Bu kritik maç öncesinde her iki takımda da önemli eksikler bulunuyor. Antalyaspor'da devre arası kadroya katılan Mostapha El Kabir sakat. Takımın en önemli yıldızı Samuel Eto'o da sarı kart cezalısı konumunda...

Galatasaray'da ise Hollandalı futbolcular Wesley Sneijder ve Nigel de Jong sakatlandı. Serdar Aziz'in de sakatlığı sürüyor ve Koray Günter'in de maç eksiği olduğu için bu maçta kadroda olmayacak. Ayrıca takımın golcüsü Lukas Podolski de bu maçta sarı kart cezalısı.


Antalyaspor - Galatasaray rekabeti, aralarında oynadıkları maçlar ve form durumları


İki takım arasında oynanan 51 maçta Galatasaray 29 kez kazanırken 14 maç berabere bitti ve 8 kez de Antalyaspor galip geldi. 

Cimbom son maçlarda ise Antalyaspor karşısında zorlanıyor. Galatasaray, Antalya'da oynanan son yedi maçın sadece ikisini kazanabildi. İki takım arasında oynanan son 10 maçta da Galatasaray sadece 3 kez kazanabildi. 6 maç berabere biterken Antalyaspor ise bir kez kazandı.

Antalyaspor son 7 maçında 5 kez kazanırken geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor karşısında kötü bir performans gösterip 3-0 yenilmişlerdi. 35 puanı bulunan Antalyaspor maç eksiği ile 6. sırada yer alıyor. 

Galatasaray ise 40 puanla 3. sırada. Medipol Başakşehir ve Beşiktaş'ın kazandığı haftada puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray son 4 resmi maçta galibiyet alamazken 3 maçı kaybetti.


Antalyaspor - Galatasaray maçı muhtemel 11'ler


Antalyaspor: Fornezzi, Celutska, Diego, Chico, Sakıb Aytaç, Zeki Yıldırım, Yekta, Charles, Danilo, Deniz Kadah, M'Billa

Galatasaray: Muslera, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Josue, Bruma, Garry Rodrigues, Eren Derdiyok