beIN Sports Haber'de Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yendiği dev zaferi yorumlayan Mehmet Demirkol, maçın yıldızlarını belirledi ve sarı kırmızılıların toplayacağı puan için tahminde bulundu.

"SERBEST VURUŞU VE PENALTIYI ALAN O"

"Emre'nin hakkını vermek lazım. İlk gol öncesinde topu alan o. Serbest vuruşu ve penaltıyı alan o."

"GALATASARAY BURALARI SEVİYOR"

"Galatasaray buralı zaten. Galatasaray buraları seviyor. Gördüğüm kadarıyla taraftar mutlu, Fatih Terim. Skordan değil, burada olmaktan mutlular ve burayı gerçekten seviyorlar, yaşıyorlar."

"EREN DERDİYOK TOP TUTMASIYLA..."

"İkinci yarıda Nagatomo ile Rodrigues de yardıma gelince orta sahada denklik sağlandı. Eren Derdiyok'un da rakip sahada top tutmasıyla birlikte Lokomotiv Moskova'nın ilk yarıdaki baskısı ikinci yarıda yoktu. Sadece kısa bir bölüm ve oyun dengelendi."

"MAÇIN YILDIZLARI BADOU VE GARRY"

"Bana göre maçın yıldızları Ndiaye ve Garry Rodrigues. Garry Rodrigues biraz daha öne çıkıyor.  Eren orta sahaya yaklaştıktan sonra denge biraz daha kuruldu. Muslera ve Serdar’ın oyunu olmasa ilk yarının son bölümünde başımıza bir bela gelebilirdi."

"G.SARAY NORMAL ŞARTLARDA 11-12 PUAN TOPLAR"

"Galatasaray normal şartlarda 11-12 puan toplar. Ndiaye’nin olmaması Porto deplasmanında büyük bir dezavantaj. Porto Galatasaray’ı daha çok zorlayacaktır. Schalke takım olarak henüz çok uyumlu değil."