Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak olan sarı-kırmızılı takım, birçok mevkiye önemli takviyeler yapmayı planlıyor. Bu arada orta saha transferi konusunda yeni bir gelişme yaşandı. 

İşte detaylar...

Galatasaray'ın, 10 numara mevkisi için düşündüğü isimlerden birisi olan Fortounis için Olympiakos kulübünün takasa sıcak bakmadığı öğrenildi.

Takvim'de yer alan habere göre sarı-kırmızılı kulübün bu transfer için Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'yi takasta kullanmak istediği iddia edilmişti. Olympiakos'un Fortounis transferi için 8.5 milyon euro'ya kadar indiği ancak takas işine sıcak bakmadığı ve oyuncuyu isteyen başka kulüplerin de olduğu ifade edildi.

Yunanistan Milli Takımı'nda direkt olarak forma giyen Fortounis, Olympiakos'un bu sezonki şampiyonluğunda da önemli paya sahip olmuştu. Yunan futbolcunun kulübü ile olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. Fortounis, 2014 yılından bu yana Olympiakos'ta oynuyor.

Tiquinho Olympiakos'a imza attı

Porto'da yıldızı parlayan ve sözleşmesi Çin ekibi Tianjin Tigers'ta sona eren Brezilyalı oyuncu Tiquinho Yunanistan ekibi Olympiakos'a imza attı.

Yapılan resmi açıklamada 3 yıllık sözleşme imzalanan Brezilyalı santraforun adı Türk kulüpleri ile birlikte de anılıyordu. Özellikle Beşiktaş ve Trabzonspor'un bonservisi elinde olan golcü ismi kadrosuna katmaya yakın olduğu sık sık manşetlere çıkıyordu ancak Olympiakos bu transfrerde mutlu sona ulaşan taraf oldu.

Olympiakos'un Tiquinho'ya 1,5 milyon euro maaştan 2+1 yıllık sözleşme ve 1 milyon euro imza parası vereceği tahmin ediliyor.

(Takvim)