Kalede İsmail Çipe... Bu çocuğu fazla eleştirmek istemiyorum. Galatasaray'ın topçusu değil... Çünkü kaleci oynamadığı zaman çok şeyini kaybediyor. İyi kaleci oynaya oynaya olur. İsmail de çok önemli iki kurtarış yaptı ama kalesinde tedirgindi, çok da hata yaptı. 
Sol bekte milli takıma da seçilen Emre Taşdemir uzun zamandır forma şansı bulamayan futbolculardandı. İyi mücadele etse de ofansif anlamda başarısızdı, defansif anlamdaysa rakibini çok kaçırdı. Diabate olsun, Douglas olsun Emre Taşdemir’i çok hırpaladılar, daha doğrusu hataya zorladılar. Emre de bu hataları yaptı. 


Daha sonra yerine giren Ömer Bayram ise Galatasaray’dan kopmuş, belli. Bir zamanlar iyi mücadele ediyordu ama şimdi bırakın sarı-kırmızılılarda oynamayı, futbolculuğu unutmuş. Genç Yunus çok geriye gitmiş. Fatih Terim’in koyduğu çıtaya yaklaşması çok zor. Ne kadar yararlı olur şüphelerim var. Muğdat Galatasaray’ın topçusu değil. Yanlış anlamayın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak, Süper Lig’de kıran kırana mücadele edecek bir yapıda değil. 


Sinan çok tartışılan bir oyuncu. Allah aşkına Cim Bom’a ne verdi, bundan sonra ne verebilir? Senede iki tane maç oynayacak, belki bir maç kazandıracak. Olsa da olur, olmasa da olur. Ndiaye iyi ki kiralık ve gidecek. Şampiyonlukta en az katkısı olan futbolcu. Selçuk tamam faydalı olmak istiyor ama yaşı 33’e geldi, çok pas hatası yapıyor, top da kaptırıyor ve takımına gol de yediriyor. Önümüzdeki sene kaç maç oynar koca bir soru işareti var.


Galatasaray’ın sorunu zaten orta sahada. Rakiplerine karşı bir çok maçta üstünlük sağlayamıyorlar. Herhalde yapılacak transferlerin bir çoğu bu mevkiye olacak. Zaman zaman takımı eleştiriyoruz. Ama bu orta sahayla hele deplasmanlarda maç kazanmak gerçekten çok zor. Donk fizik gücüyle, aslan gibi yapısıyla bir yere kadar dayanabiliyor, bir yerden sonra o da eller yukarı diyor ve o koca alanı rakibe teslim ediyorlar. 


Sonuçta Sivasspor daha iyi oynadı. Muhammet Demir, Douglas, Rybalka hem çok başarılıydılar hem de çok iyi futbolcular. Kazanmayı Galatasaray’dan daha çok istediler ve üç puanı aldılar.