UEFA Avrupa Liginde Lazio deplasmanına giden ve Serie A devi karşısında istediği skoru alarak yeniden tarih yazan Galatasaray’da gözler artık Süper Lige çevrilirken, sarı kırmızılıların her ne kadar şampiyonluk yarışından geri kalsa da bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceği öğrenildi.

LAZİO BAŞKANI İKİ YILDIZ İÇİN BİLGİ ALDI

Lazio ile 0-0 berabere kalarak E Grubu’ndan namaglup çıkan Galatasaray’da dün gece bazı futbolcuların performansları parmak ısırtırken, mücadeleyi protokol tribününde Burak Elmas’la birlikte takip eden Lazio başkanı Claudio Lotito’nun iki yıldızın durumu için Elmas’tan bilgi aldığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’la 5 yıllık kontrat yapan ve camiayı bir hayli rahatlatan Kerem Aktürkoğlu için 8 Avrupa devinin devreye girdiği kaydedilirken, Lazio Başkanı’nın genç futbolcuyu çok beğendiği ve Burak Elmas’a piyasa değerini sorduğun aktarıldı.

Kerem Aktürkoğlu için 30 milyon euro fiyat biçen Burak Elmas’ın 22 yaşındaki forvet hakkında ‘Arda Turan’ın transfer rekorunu kıracak’ yorumunda bulduğu ifade edilirken, Kerem haricinde İtalyanların Marcao’ya da hayran kaldığı belirtildi.

UEFA Avrupa Liginde çıktığı 6 karşılaşmanın 5’inde ‘Maçın Adamı’ seçilen Brezilyalı stoperin bir kez daha dev kulüplerin listesine girdiği bilgisi gelirken, Galatasaray tıpkı Kerem Aktürkoğlu’nda olduğu gibi Marcao için de en az 30 milyon euro değer biçtiği anlaşıldı.

İKİ FUTBOLCUDAN 60 MİLYON EURO

Cimbom’un sezon sonunda gelecek resmi teklifler beklemeye koyulduğu dedikoduları gün yüzüne çıkarken, Galatasaray bu iki futbolcudan en az 60 milyon euro’luk gelir elde edeceği düşünülüyor.

(Şampiy10 / Levent Gültekin)