The Sun, Yarmolenko için West Ham’ın Galatasaray’la anlaştığını ancak karşısına büyük bir engel çıktığını iddia etti. Gazetenin iddiasına göre İngilizler, Yarmolenko’dan kurtulmak istiyor. Hatta futbolcu cephesi Galatasaray’la anlaşmaya bile vardı. Ancak Instagram güzeli eşi Inna, Yarmolenko’nun Galatasaray’a transferini engelledi. Çünkü Londra’da yaşamayı seven, West Ham’da oynaması yüzünden dünyanın pek çok yerinden takipçi edinen Inna Yarmolenko, kocasının İngiltere’den çıkmasını istemedi.

Daily Star’ın iddiasına göre de West Ham’ın Yarmolenko’dan kurtulması için öncelikle eşi Inna’yı ikna etmesi gerekiyor. Belki de Londra’dan bir takım bulması gerekiyor.

ANDRIY YARMOLENKO KİMDİR?

23 Ekim 1989'da Leningrad'da dünyaya gelen Andriy Yarmolenko, 1.89 boyunda ve kanat forvet olarak görev alıyor. Genel itibarıyla, sağ kanatta tercih ediliyor. Kariyerine Desna U17'de başlayan Andriy Yarmolenko, daha sonra Dinamo Kiev, Borussia Dortmund ve West Ham United formalarını giydi.

Andriy Yarmolenko, kariyeri boyunca 423 müsabakada rol alırken 153 gol kaydetti ve 103 asist üretti. Öte yandan tecrübeli yıldız, Ukrayna Milli Takımı ile 99 maçta 42 gol kaydetti.