Kasımpaşalı Trezeguet, Süper Lig’de geride bıraktığımız sezona damgasını vuran oyuncuların başında geliyor. Çıktığı 31 maçta 13 gol, 7 asistlik performans gösteren Mısırlı futbolcu, Galatasaray’ın hocası Fatih Terim’in de öncelikleri arasında. Yasin Öztekin ile sözleşme uzatmayan ve kanata mutlaka takviye yapacak olan Sarı- Kırmızılılar, Trezeguet teklifini belirledi.

Yönetim, 3.5 milyon Euro’luk (18.5 milyon TL) öneriyle Lacivert-Beyazlılar, kulübün kapısını çalmayı düşünüyor. UEFA’nın gözetimi devam ettiği için bonservislere yüksek ücretler ödemeyi düşünmeyen Galatasaray, Kasımpaşa’nın bu öneriyi kabul etmemesi halinde takasta futbolcu önerecek. Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci ve Ahmet Çalık akla gelen ilk isimler.

2 milyona aldılar

Kasımpaşa’nın sezon biter bitmez Anderlecht’e 2 milyon Euro ödeyip sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullandığı Trezeguet, Dünya Kupası’nda Mısır formasıyla ter dökecek. 23 yaşındaki futbolcu müthiş driplingleri ve çok kolay adam eksiltebilme özelliklerinin yanı sıra mesafe tanımayan şutlarıyla fark yaratıyor.

(Fanatik)