Galatasaray Transfer çalışmaları kapsamında kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, 1 yıl içerisinde yaşadığı piyasa değeri değişimiyle dikkat çekti. Genç futbolcu geçtiğimiz yıla göre değerini yüzde 566 oranında artırdı. 
 
Transfermarkt verilerine göre Henry Onyekuru'nun geçtiğimiz yıl ocak ayında piyasa değeri yalnızca 1,5 milyon Euro olarak gösteriliyordu. Anderlecht'te sergilediği performans ve Galatasaray'a transferi sonrası genç futbolcunun değeri bir anda fırladı. 21 yaşındaki Nijeryalı futbolcunun mevcut piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterildi ve geçtiğimiz yıla göre yüzde 566 yükseliş yaşandı. 
 
Henry Onyekuru hangi pozisyonda oynuyor?

Galatasaray'ın Yasin'in de ayrılmasıyla sadece 3 kanat oyuncusu kaldığını söyleyen FutbolArena editörlerinden Sinan Yılmaz, sol kanatta oynayan Henry Onyekuru ile birlikte kanat rotasyonunun zenginleştiğini söyledi. Yılmaz, "İki kanatlı sistem kullanan ve üç kulvarda yoluna devam eden bir takımın en az 5 kanat oyuncusu olması gerekiyor. Galatasaray'da Feghouli, Garry Rodrigues ve Sinan Gümüş vardı. Muğdat ile 4. isim alınmıştı. Onyekuru da 5. isim olarak kanat eksiğini tamamlamış oluyor. Muğdat burada 5. yedek olacaktır. Hem santrforda Gomis ve Eren'den sonra 3. alternatif. Hem de kanatlarda 5. alternatif Muğdat olacaktır" dedi.