Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Güven Yalçın ve Muhammet Demir'in Galatasaray'ın listesinde olduğunu söyledi.

GÜVEN YALÇIN GELEBİLİR

"Galatasaray'da Ocak ayı transferi için ön plana çıkan iki yerli isim var. Biri Genoa'da oynayan Güven Yalçın. Sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalamıştı ama karşılıklı olarak memnun değiller. 9 maçta 316 dakika görev alabildi. Gol ve asisti yok. Devre arasında Galatasaray'a gelebilir, görüşmeler var."

OKAN HOCA, MUHAMMET DEMİR'İ ÇOK İSTİYOR

"Son günlerde konuşulan Konyaspor'un golcüsü Muhammet Demir var. Görüşmeler yapılacakmış. Okan hocanın çok istediği santrfor tipi. 14 maçta 5 gol, 1 asisti var. Formda bir sezon geçiriyor. 2 yıl daha sözleşmesi var. Galatasaray bu iki isimden birini almak istiyor. Yerli bir golcü isteniyor." ifadelerini kullandı.

YUSUF DEMİR ADETA KAYBOLDU

Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..." Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..."

Yönetimin Avusturya Milli Takımı'nda yer aldığı için yabancı statüsünde yer alan Yusuf Demir'in yerli olarak oynaması için TFF'ye baskı kurduğu Yusuf Demir adeta kayıplara karıştı. Ligde son maçına 5. haftadaki Konyaspor karşısında çıkan 19 yaşındaki oyuncu, ardından Adana Demir maçında sakatlığı nedeniyle yoktu.

Kayseri'ye karşı ise 21 kişilik kadroya giremedi. Büyük beklentilerin olduğu Yusuf'un ortadan kaybolması kafa karıştırdı.

(Fotomaç / Zeki Uzundurukan)