Galatasaray'da yeni transfer Dries Mertens, Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Dries Mertens yaptığı açıklamada, "Zor bir maçtı. Geçen sezonun şampiyon takımı ile oynadık. Çok sıcaktı. Özel bir atmosferdi. Tek eksik bizim için goldü, yazık oldu." Yeri geldiğinde herkes liderlik yapıyor. Biz yeni oyuncuyuz. Birlikte daha fazla maça çıkmalıyız. Bulduğumuz fırsatları bitirmeliyiz. Trabzonspor'dan daha fazla kazanmayı hak etmiştik." dedi.

Eski takım arkadaşı Hamsik'ten de bahseden Belçikalı yıldız, "Marek Hamsik çok dost canlısı, Napoli'de kaptanımdı. Çok iyi arkadaşız. Bana 'Hoş geldin' dedi. Atmosferi konuştuk. Galatasaray gibi güzel bir kulüp buldum, Türk Ligi'ne geldiğim için mutluyum." şeklinde konuştu.

Lucas Torreira yaptığı açıklamada, "Türkiye'de çok iyi gidiyor işler. Yeni bir kültür. Burada olduğum için mutluyum. Taraftarlar bana çok destek oluyor. Oynamak istediğimiz şeyi oynayabildik. Tabii ki 1 puan kazandık ama 1 puan da bizim için önemliydi." dedi.

Fatih Altaylı: "Ali Koç, Galatasaray nefreti ile..." Fatih Altaylı: "Ali Koç, Galatasaray nefreti ile..."

Performanslarının iyiye gittiğini söyleyen Uruguaylı oyuncu, "Kendimizi takım olarak geliştiriyoruz. Kişisel olarak da gelişiyorum. Takım iyi hisler yaşıyor. 70'inci dakikadan sonra hala yorgunluk yaşayabiliyorum. Fakat takıma alışmaya başladım, takım arkadaşlarıma alışmaya başladım. Onun için güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağıma inanıyorum. Gerçekten bunun için çalışacağım." açıklamasını yaptı.

(Sporx)