Bugün saat 16.00'da başlayacak ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanacak Galatasaray-İstanbulspor maçı GS TV'den naklen yayınlanacak.

13 oyuncuya milli davet

Galatasaray'da 13 oyuncu, uluslararası arenada oynanacak maçlar kapsamında ülkelerinin milli takımlarına davet edildi.

Sarı Kırmızılı ekipte Milli Takım kamplarında yer alan oyuncular şu şekilde:

Türkiye Milli Takımı’nda Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu, Türkiye Ümit Milli Takımı’nda Işık Kaan Arslan ve Barış Alper Yılmaz, Uruguay Milli Takımı’nda Fernando Muslera, Amerika Birleşik Devletler Milli Takımı’nda DeAndre Yedlin, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Milli Takımı’nda Christian Luyindama, Romanya Milli Takımı’nda Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan, Cezayir Milli Takımı’nda Sofiane Feghouli, Mısır Milli Takımı’nda Mostafa Mohamed.

En çalışkanı Diagne

Milli ara boyunca Florya'da teknik ekibi en fazla şaşırtan gelişme, Mbaye Diagne cephesinde yaşanıyor. Eski görüntüsünden ve tavrından çok uzak olan Senegalli futbolcu, antrenmanların en çalışkan ismi olarak dikkat çekiyor. Fatih Terim, Diagne'deki bu gelişmeden çok memnun. Normal şartlar altında, son lig maçında 2 gol atan Mohamed'i, Konyaspor karşısında ilk 11'de oynatmayı düşünen Terim'in, Diagne'deki bu ilerlemeyi ödüllendirmek istediği, bu nedenle bu yönde bir tercih yapabileceği öğrenildi.

Mbaye Diagne'nin de Galatasaray'da oynamaktan çok memnun olduğu, buradan ayrılmak istemediği ve takım arkadaşlarına hem sahada hem de kenarda liderlik yapmaya karar verdiği belirtiliyor. Fatih hocanın da, böyle devam ederse Diagne'nin devre arasındaki olası satışına izin vermeyeceği bildirildi

(Fanatik)