Beşiktaş maçında 2-0 öne geçmesine karşılık skoru koruyamayan Galatasaray, Antalyaspor'a patladı.

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada 1-0 geriye düşse de hiç yılmayan ve bir an olsun geri adım atmayan Galatasaray, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı ve 14 puana ulaştı.

Şu an ligde 3. sırada yer alsa da Galatasaray'ın bu istekli ve hırslı futbolu, istatistiklerine net bir şekilde yansıdı.

Galatasaray, şut, isabetli şut, gol pozisyonu, topla buluşma, pas, isabetli pas ve korner alanlarında rakiplerini geride bıraktı.

BEŞİKTAŞ'I SOLLADI

Maç başına 16.6 (100/6) şut ortalamasıyla en yakın rakibi Beşiktaş'a (81/6) fark atan Galatasaray, maç başına 6.3 isabetli şut ile de ilk sırada...

6 haftada 4270 kez topla buluşan ve lider durumunda bulunan Galatasaray, gol pozisyonu (40), pas (3777) ve isabetli pas (3129) alanında da rakiplerine nal toplattı. Pas başarı yüzdesi bakımından yüzde 85'lik bir oran yakalayan Galatasaray'ın bir başka lider olduğu alan ise maç başına 6.5 (Toplam 38) ile kornerler...

Galatasaray bu müthiş istatistikleriyle göz kamaştırırken şampiyonluk yolunda rakiplerine de korku salmaya devam ediyor.

MARCELO'YA BÜYÜK FARK

Galatasaray'ın Hertha Berlin'den transferi Tolga Ciğerci ilk 6'ya damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig'in ve Galatasaray'ın en çok koşan ismi olan 24 yaşındaki Tolga Ciğerci, bunun yanı sıra Selçuk İnan'dan bayrağı teslim aldı ve ligin en çok topla buluşan ve en çok isabetli pas veren oyuncusu oldu.

Tolga Ciğerci'yi 555 kez topla buluşan ve 446 isabetli pas veren BeşiktaşMarcelo takip ediyor.