Gary Rodrigues’i Suudi Arabistan’a satarak transfer bütçesi yaratmayı planlayan Galatasaray’ın asıl hedefi Kasımpaşa’nın golcüsü Mbaye Diagne... eğer Gary Rodrigues için satış rakamı 10 milyon Euro’nun üzerine çıkarsa Galatasaray, bu rakamın tamamını Trezeguet ile beraber Diagne için Kasımpaşa’ya verecek. Ayrıca takasta da Serdar Aziz’i vermeyi teklif edecek. Trezeguet gibi golcü oyuncu Mbaye Diagne’nin de Kasımpaşa’dan ayrılmak istemesi Galatasaray’ın işini kolaylaştırıyor. 

SERDAR AZİZ, TERİM’LE GÖRÜŞMEK İÇİN APAR TOPAR DÖNDÜ

Abdürrahim Albayrak’ın menajeri Haluk Canatar’a, ''kulüp bul'' dediği Serdar Aziz’den sürpriz bir hamle geldi… Maldiveler’deki tatilin yarıda kesen milli futbolcu, Terim’den randevu istedi. Menajerinin kendisine “sana kulüp bulmam istendi” dediği günden beri Terim’e telefonla ulaşmaya çalışan ama cevap alamayan Serdar’ın, hocasıyla konuşmadan herhangi bir takımla görüşmeme kararı aldığı bildirildi. Serdar’ın, Albayrak’a, “hoca yüzüme söylesin gitmemi istediğini gideyim” dediği gelen bilgiler arasında.

Bu arada gelen bilgiler ise yönetimin Serdar’ı bedelsiz bırakmak gibi bir niyetinin olmadığı yönünde. Galatasaray taraftarının da Serdar’ın sıkışık dönemde takımdan gönderilmesine sıcak bakmaması dikkat çekiyor.

Kaynak: Fotospor