İtalyan CittaCeleste, Galatasaray tarafından yapılan Muriqi- Aanholt takas teklifinin Lazio’nun aklına yattığını yazdı.

Haberde; "Kosovalı golcünün Lazio'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bir buçuk yılda iki gol kaydetti. Hiçbir zaman inandırıcı bir performans sunmayı başaramadı. Muriqi, Immobile'in kullanılamadığı durumlarda bile forma bulamadı. Bu noktada Lazio, bütçe açısından zararı sınırlamaya çalışmak zorunda kaldı. Muriqi operasyonu Lazio kasası için yıkıcı olma riski taşıyor." denildi.

Sol bek Van Aanholt ile takas fikri uygulanabilir olarak görülüyor. Hollandalı oyuncu 31 yaşında. Sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona eriyor. Lazio sportif direktörü Igli Tare, geçtiğimiz sezonlarda onu yakından takip etmişti. Sezon başında takıma katmak istemişti.

DİĞER ADAY: MUANİ

Fransız ekibi Nantes ile sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecek Muani, özellikle hızı ve gücüyle öne çıkıyor. 23 yaşındaki futbolcu aynı zamanda her iki kanatta da görev alabiliyor.

9 GOLLÜK KATKI YAPTI

Nantes altyapısından yetişen Randal Kolo Muani, geçen sezon Bologno'da kiralık forma giydikten sonra takımına geri döndü. Bu sezon 17 karşılaşmada forma şansı bulan futbolcu, 6 gol atarken, 3 de asist yaptı. Transfermarkt değeri 12 milyon euro'ya fırladı.

(Takvim)