Galatasaray’da bir türlü istenen performansı ortaya koyamayan İsmail Çipe için geçtiğimiz günlerde tecrübe kazanabilmesi için kiralık olarak başka bir kulübe gitmesine karar verilmişti. 24 yaşındaki file bekçisinin de bu doğrultuda arayışlarını sürdürdüğü ve kendisine Süper Lig’den birçok takımın talip olduğu belirtildi. İsmail’in en kısa süre içerisinde başka bir takıma transfer olması bekleniyor.

İsmail Çipe Kimdir? Nereli? Kısaca Biyografisi

İsmail Çipe aslen nereli? kaç yaşında? kimdir? hangi takımlarda forma giydi? boyu, kilosu kaç? Kısaca futbol kariyeri, hayatı ve biyografisi.

1995 doğumlu başarılı file bekçisi, Hatayspor alt yapısından bonservissiz olarak Galatasaray U16 takımına transfer olmuştur. Daha sonra Galatasaray U18, U19 ve U21 formalarını giymiş 2016 yılında ise Bugsaşspor takımına kiralanmıştır. Ardından Karagümrük ve Tuzlaspor takımlarında kiralık olarak forma giyen Çipe 2018 tarihinde Galatasaray takımına tekrar dönüş yapmıştır.

Ayrıca Türkiye U19 ve U21 Milli takım formalarını da giymiştir.

Uzun boyunun yanı sıra refleksleri, yan ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkatleri üzerine çeken İsmail Çipe aslen Hatay, Antakya doğumludur. Boyu 1.97 cm’dir.