Galatasaray Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı yenerek liderlik koltuğunu geri alan Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova'yı yenerek iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Sezonun ilk Şampiyonlar Ligi mücadelesine taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Ancak maçın yayını ile ilgili sıkıntı hala devam ediyor. Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçını yayınlanayacak kanal henüz netleşmedi. Bu dev mücadeleye dair tüm detaylar en gülcel bilgiler bu haberde...

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
18 Eylül Salı günü saat 22:00'de başlayacak mücadeleyi yayınlayacak kanal henüz belli değil. Maçın yayın bilgileri ile ilgili tüm detaylar burada olacak. 

Şampiyonlar Ligi D Gburu'nda Galatasaray Lokomotiv Moskova ile karşılaşacakken grubun diğer maçında ise Schalke 04, Portekiz ekibi Porto'yu konuk edecek.

Mücadeleyi İtalyan Rocchi yönetecek

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın D Grubu'ndaki Lokomotiv Moskova maçının hakemleri açıklandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda 18 Eylül Salı günü oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Maçta Rocchi'nin yardımcılığını Mauro Tonolini ve Filippo Meli yaparken, Luca Banti ile Massimiliano Irrati ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Matteo Passeri olacak.