Türk Telekom Stadı'nda yapılacak karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak. Alper Ulusoy yöneteceği 90 dakika beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

11'ler şöyle:

Galatasaray: Muslera, Şener, Donk, Marcao, Ömer, Lemina, Seri, Emre, Onyekuru, Feghouli, Adem.

Yedekler: Okan, Ahmet, Selçuk, Falcao, Belhanda, Linnes, Andone, Jesse, Emin, Taylan

Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Hadebe, Hafez, Robin Yalçın, Acquah, Remi, Gökhan, Bifouma, Umut Bulut.

Hedef 6’da 6 yapmak

Yeni Malatyaspor’u devirmesi halinde serisini 6’ya çıkartacak olan Cim Bom, sonrasında esas zorlu fikstüre giriş yapacak. Haftaya Kadıköy’e çıkacak Aslan, sonrasında sırayla Gençlerbirliği, Sivasspor (d) ve Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Maç eksiği ile lider Başakşehir’in 4 puan gerisinde olan Galatasaray’da Terim kesinlikle hata istemiyor.

Galatasaray'da tek eksik Mariano

Galatasaray’da ikinci yarının formda ismi Mariano, kupada gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı. Brezilyalı sağ bekin dışında Cim Bom’da eksik bulunmuyor. Sakatlığı geçen Falcao ve Saracchi’nin 21 kişilik maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Aynı şekilde Andone’nin de herhangi bir problemi yok.

Yeni Malatyaspor'da 2 eksik

5 maçtır kazanamayan Yeni Malatyaspor, ligde sıkıntılı günler geçiriyor. Sarı-Kırmızılılar, İstanbul’dan en kötü beraberlikle dönmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Kemal Özdeş, bu maçta sakat Fofana ve kırmızı kart cezalısı Mustafa Akbaş’tan yararlanamayacak.

Fanatik