Martin Linnes'in yeniden sarı kırmızılı formayı giymesi adına somut gelişmelerde yaşanmaya başladı. Martin Linnes, Galatasaray kadrosuna geri mi dönecek? Martin Linnes'in menajeri Jim Solbakken ile bir görüşme gerçekleşti.

Martin Linnes Galatasaray'da kalacak mı?

Sezon başında yabancı kısıtı nedeniyle lisansı çıkarılmayan ve bu nedenle Ocak ayına kadar resmi maçlarda forma giyemeyen Martin Linnes'in geri dönüşü kesinleşmeye başladı. 

Transferi son gününde yaşananlar nedeni ile ocak ayına kadar forma giyemeyecek olan Martin Linnes'in menajeri Jim Solbakken ile de görüşüldü.

FATİH TERİM İKİNCİ YARIDA ŞANS VERECEK

14 yabancı sınırı nedeniyle Galatasaray'da kadroya alınmayan Linne'e kulüp arayışına giren ve gelen teklifleri de şimdiden değerlendiren menajer Solbakken'e de, Norveçli oyuncu ile alakalı alınan karar iletildi. 

Linnes'in menajeri Solbakken'e, oyuncunun Ocak ayının ardından kadroda değerlendirileceği ve Teknik Direktör Fatih Terim'in de Linnes'e ligin ikinci yarısında şans vereceği iletildi.

Martin Linnes, Galatasaray'da kaç maçta oynadı?

Galatasaray ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Martin Linnes, sarı kırmızılı takımda şimdiye kadar 105 maçta forma giydi. Norveçli futbolcu, oynadığı maçlarda 5 gol 13 asistlik performans sergiledi.

(Futbol Arena)