Takvim'in haberine göre Galatasaray son olarak Çaykur Rizespor'un 24 yaşındaki kalecisi Gökhan Akkan'ı gözüne kestirdi. Bu sezon gösterdiği performanslarla göz dolduran 24 yaşındaki kalecinin Rizespor ile olan sözleşmesi 2020 yılına kadar bulunuyor.Gökhan Akkan'la Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında mücadele ettiği rakipleri Başakşehir ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği ifade edildi.

Gökhan Akkan kimdir?

1 Ocak 1995 tarihinde Yozgat'ta dünyaya gelen Gökhan Akkan, futbola Osmanlıspor altyapısında başlarken 2010 yılında Ankaragücü'ne transfer oldu.Altyaş kategorilerinde forma giydikten sonra 2012'de Ankaragücü A takımına yükselen genç oyuncu, 2015'te de Çaykur Rizespor'un yolunu tuttu.

2012-15 yılları arasında Ankaragücü formasıyla 70 maça çıkan ve 85 golü ağlarında gören Gökhan, 2015-18 sezonları arasında ise Çaykur Rizespor ile çıktığı 71 maçta 79 gol yedi.

Gökhan Akkan'ın özellikleri

Topu oyuna sokması her ne kadar takdir edilen özelliklerinden biriyse, yan toplarda hatalı çıkışlar yapması da o kadar eleştirilen noktalarından birisi.Buffon ve Neuer'in kariyer planlamasında çok özel yeri olduğunun altını çizen Gökhan, bu iki kaleciyi izledikçe çalışma motivasyonu elde ettiğini sık sık dile getirmekte.