Sarı-kırmızılı ekibin iki as oyuncusu Ndiaye ve Onyekuru’nun satın alma opsiyonu bulunmuyor. Bu isimlerden Onyekuru, sezon sonunda Everton’a geri dönecek. Bu nedenle Galatasaray sezon başında kesinlikle bir sol açık almak zorunda kalacak. Ndiaye'nin durumu ise biraz daha farklı. Eğer takımı Stoke City, Premier Lig'e çıkamazsa Senegalli için Galatasaray’ın önüne bir kiralama şansı daha çıkacak. Aksi takdirde 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun yerine de oyuncu alınacak.  

NDIAYE’NİN YERİNE ARAŞTIRMALARA BAŞLANDI BİLE

Sezon başında forvetsiz kaldığı ve devre arasında transferleri son güne bıraktığı gibi bırakmak istemeyen Galatasaray yönetimi ise yaz transferi için kolları şimdiden sıvadı. İlk hedef sözleşmesi bitecek oyuncuları şimdiden yaz kampına yetişecek şekilde transferi erken bitirmek.

Bu yüzden yönetim, teknik heyet ve scout ekibi koordineli çalışıyor. Özellikle sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncular üzerinde duruluyor.

Ndiaye’nin yerine izleme listesine giren isimlerin başında Rigo (PSV-19 yaşında), Miguel Luis (Sporting-19 yaşında), Bernede (PSG-19 yaşında), Henriksen (Hull City-26 yaşında) ve Dzagoev (CSKA-28 yaşında) geliyor.