Cezayir medyası, "20 Yaş Altı Arap Kupası'nın yarı finalinin Cezayirli kahramanı Mohamed Rafik Omar'ı Lyon ve Galatasaray izleyecek." haberini yaptı.

Haberde; "Sadece 17 yaşında olan Omar'ın mükemmel bir tekniği var. Tunus'a karşı attığı iki gol, oyuncunun ne kadar yetenekli olduğunu ve nitelikleri göz önüne alındığında çok ileri gidebileceğini gösteriyor. Mısır'daki turnuva, FAF akademisinde yetiştirilen oyuncunun fark edilmesini ve özellikle bazı büyük Avrupa kulüpleri tarafından fark edilmesini sağlayadı. Kesin olan şey, Omar'ın çok iyi niteliklere sahip olduğu ve onun yolundaki diğer kulüpleri duymamız şaşırtıcı olmaz. Galatasaray ya da Lyon şu an için genç enternasyonal oyuncu için bir rüya destinasyonu olacak” denildi.

Mohamed Rafik Omar, forvet bölgesinde oynuyor ve iki ayağını da kullanabilme özelliğine sahip.

HAZIRLIK MAÇI YARIN

Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında yarın Kasımpaşa ile hazırlık maçı yapacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak.

Yaklaşık 1 aydır çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Galatasaray , üçüncü hazırlık maçını ise 13 Temmuz’da deplasmanda Yunanistan’ın Olympiakos takımıyla yapacak.

İki karşılaşma da D-Smart’tan canlı yayımlanacak.

(Fotomaç)