Hali hazırda Güven’e 7.5 milyon TL'den 4 yıllık teklifi olan siyah-beyazlılar, rakamı yükseltmeyecek. Kerem Aktürkoğlu'nun bile 7 milyon TL’ye oynadığı ortamda Güven’e teklifin ideal olduğuna inanılıyor.

Beşiktaşlı yöneticiler Güven’in menajerinin Galatasaray’ın yılda 10 milyon TL’den fazla bir teklif sunduğuna dair basına sızdırdığı iddia edilen haberleri ise ciddiye almadılar. Hatta Beşiktaş yönetiminde yapılan son toplantıda, “Galatasaray, Güven’e Kerem’den fazla para verip alırsa bize zararı değil faydası olur. Kerem isyan eder.” konuşmaları bile yapıldı. Bu düşünceler altında Güven’e teklif edilen 7.5 milyon TL’nin en doğru rakam olduğuna karar verildi.

Bu arada Güven’in menajeri Ersin Akan hafta içinde İstanbul’a gelecek. Ceyhun Kazancı ile son bir görüşme yapacak. Bu görüşmede anlaşma olmazsa Galatasaraylı yöneticilerle bir araya gelerek, son durumu masaya yatırması bekleniyor.

18 GOLÜ VAR

Güven Yalçın, Beşiktaş formasıyla bugüne kadar 91 resmi karşılaşmada şans buldu. Bu periyotta rakip fileleri 18 kez havalandıran Güven, 7 de asist yaparken; toplamda 25 gole direkt katkı sağladı. Güven, kiralık olarak gittiği Lecce'de 11 maçta oynamış ancak gol ve asist katkısı yapamamıştı.

(Şampiy10)