Kayserispor Asbaşkanı Mustafa Tokgöz yaptığı yazılı açıklamada, "disiplinsiz davranışları ve kamp kurallarına uymama" sebebiyle 25 yaşındaki futbolcunun kadro dışı bırakıldığını belirtti. Galatasaray da bu gelişme üzerine devreye girdi.

AYRILIK BU KEZ YAKIN

Daha önce de alacaklarını tahsil edememesi nedeniyle Bernard Mensah'ın serbest kalması gündeme gelmiş ancak taraflar sorunu çözmüştü. Ancak bu kez ayrılık kararı yakın gibi gözüküyor.

LEMINA VE SERI'YE ALTERNATİF

Steven Nzonzi'nin kadro dışı kalması ve gönderilecek olmasının ardından Mario Lemina ve Michael Seri'ye alternatif arayan Galatasaray, Mensah için yeniden Kayseri ile temaslara başladı.

ALBAYRAK DEVREYE GİRDİ

Saracchi, Onyekuru ve Sekidika'nın transferinde önemli rol oynayan ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, Mensah için de devreye girdi.

İŞTE GALATASARAY'IN TEKLİFİ

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Kayserispor'a Jimmy Durmaz ve Emre Taşdemir'in yanı sıra 2 milyon euro da para teklif ettiği bildirildi.

KAYSERİSPOR SICAK

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın Galatasaray'ın bu önerisine sıcak baktığı ve kendi yönetim kurulunda görüştükten sonra Galatasaray'a yanıtını vereceği ifade edildi.

MENSAH İPLERİ KOPARTTI

Bu arada Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki'nin "Hiç kimse kulübün önünde değildir, kulüpten üstün değildir, kulübün kuralları her zaman geçerlidir. Mensah'la da disiplinle ilgili birkaç sorun yaşadık. Fakat bu onun takımdan tamamen uzak kalacağı anlamına gelmiyor. Eğer bazı konularda düzelmeler olursa yeniden Mensah'ı kullanabiliriz. Mensah'ı tamamen gözden çıkarmış değiliz." açıklamasına rağmen Ganalı oyuncunun Kayserispor ile ipleri koparttığı belirtildi.

[TAKVİM]