Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in birinci önceliği Nagatomo'nun işini bitirmek sonra da 8 numara transferi için harekete geçmek...

Orta sahada birçok aday üzerinde duran sarı-kırmızılı kurmaylar son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Leicester'ın devre arasında 24.5 milyon Eruo'ya Sporting Lizbon'dan aldığı Adrien Silva'yı mercek altına aldı.

Galatasaray, İngiliz ekibine 24.5 milyon euro'ya Sporting'den devre arası gelen 29 yaşındaki orta saha için nabız yokluyor. Kiralanması için sıkı bir pazarlığa girişileceği öğrenildi Ada temsilcisiyle 29 yaşındaki Portekizli yıldızı kiralamayı düşünüp düşünmedikleri konusunda karşılıklı görüş alış verişi yapıldı.

Mavi-beyazlıların, Portekiz Milli Takımı'yla Rusya'da bulunan tecrübeli orta saha için Dünya Kupası'nı bekledikleri ve sarı-kırmızılıların teklifini Rusya'daki Dünya Kupası'ndan sonra değerlendirmeye alacakları öğrenildi.

Silva geçen sezon Leicester'da oynadığı 15 karşılaşmada 2 asist katkısı yaptı. Portekiz Milli Takımı'nda 23 kez forma giyen Silva, Rusya'da takımının kozlarından olacak.