Sergio Ramos ile Real Madrid arasında sonu gelmeyen bir sözleşme yenileme süreci devam ediyor. Yılda 12 milyon euro kazanan kaptanına Real Madrid son olarak yılda 6 milyon euro ve 1 yıllık uzatma teklif etti. 34 yaşındaki oyuncu 1 yıl daha kalırsa 12 milyon euro istedi. Eğer 3 yıllık sözleşme teklif edilirse 6 milyon euro’ya oynamak istediğini söyledi. Eski kaptan Hierro araya girdi. “İmzala. Real Madrid efsanesi olarak emekli ol” dedi. Ancak Ramos dinlemedi.

CİMBOM EN BÜYÜK RAKİP

Radio Sevilla’da yayımlanan El Astar Palo isimli programda ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sevilla’nın alt yapısından yetişen Ramos’a forma giydirmek için tüm şartları zorlayacağı iddia edildi. Ancak Sevilla’nın karşısında güçlü bir rakip olduğu iddia edildi.

OSMANLI TOPRAKLARINA GÖTÜRECEK

“İddialı Galatasaray da, Ramos’u Osmanlı topraklarına götürmek istiyor.” denildi.

Akıllara 25 Mart’ta kulübe gelen Rene Ramos imzalı mail geldi. O mailde Sergio Ramos için görüşme istenirse yapılabileceği bilgisi vardı. Ancak benzer teklif örneklerinde pek çok detay yer alırken, bu örnekte sadece Ramos’un sözleşmesinin sezon sonunda bittiği, oyuncunun Galatasaray’a olan ilgisinden bahsediliyordu. Başka bir detay yoktu.

HERKES 'ACABA' DİYOR

Olayın üzerine gidildi. Profesyoneller Real Madrid’le temas kurdu. Alınan cevap, menajerinin istediği rakamı almak için Ramos’u istediği parayı verecek her takıma benzer bir mail gönderdiği yönünde oldu. Cevap üzerine teşekkür edildi. Ramos’a bir cevap verilmedi. Konu kapatıldı. Ancak Sergio Ramos için 2.5 ay sonra yeniden Galatasaray adının anılması akıllarda “acabalara” neden oldu.

(Fotomaç)