Galatasaray'da uzun süren Asamoah girişimlerinden sonuç alınamaması, Ansaldi'nin de elden kaçmasından sonra sol bek konusunda yeni isimler gündeme gelmeye başlamıştı. 

Son 4 günde birçok futbolcu ile temas eden Galatasaray, Asamoah'ın en geç sezon sonunda kadrosuna katmayı hedefliyor ve bu nedenle maliyeti düşük bir isimle birlikte bu sezonu Linnes ile tamamlamak istiyor.
İgor Tudor'un yönetime yüksek maliyetli bir isimden ziyade, daha düşük maliyetli ve Linnes ile rekabet edecek bir oyuncu istemesi üzerine Galatasaray rotasını Türkiye'ye çevirdi. 

Gündeme gelen isimler içinde Tudor'un Karabükspor'dan oyuncusu olan Latovlevici'de karar kılması ile Başkan Dursun Özbek, Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut ile görüştü. 

İki başkan bu futbolcunun Galatasaray'a transferi konusunda prensipte anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki Rumen futbolcu için Karabükspor'a 700 bin Euro bonservis ödenmesi, Latovlevici ile de 3 yıllık sözleşme karşılığı yıllık 700 bin Euro verilmesi bekleniyor. 

Sakatlığı nedeniyle Eylül ayı ortasında hazır hale gelecek olan Latovlevici'nin Linnes'e alternatif olarak kullanılacağı belirtiliyor.

İki kulüp arasında nihai anlaşmanın yarın kesinleştirilmesi ve resmen açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Türkfutbol