Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in “şişman” olduğu için veto ettiği Marcelo’ya Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, canli bahs, ''Marcelo, Marcelo’dur'' diye yaklaştı. 

GALATASARAY, SAĞLIK RAPORU TALEP ETTİ

Sarı-kırmızılılar, Olympiakos'tan laktik testi ve sağlık raporları talep etti. Gelecek raporlara göre Brezilyalı sol bekle görüşmeler başlayacak.

Mehmet Demirkol: "Dortmund yaptı, Galatasaray da yapabilir" Mehmet Demirkol: "Dortmund yaptı, Galatasaray da yapabilir"

Marcelo, Olympiakos'ta sezona iyi bir başlangıç ​​yapmadı. Eski Real Madrid oyuncusu, kendisini bir futbol efsanesi olarak takdim eden Yunan ekibine taşınmasının yarattığı beklentileri karşılayamamakla kalmadı, performansı o kadar düşüktü ki, Yunan ekibi sözleşmesini feshetmeyi düşünüyor.

KARİYERİNİ REAL MADRİD'DE GEÇİRDİ

Marcelo, kariyerinin büyük kısmını Real Madrid'de geçirdi. 2007 yılında Real Madrid'in 6.5 milyon Euro ödeyerek, Fluminense'den aldığı sol bek oyuncusu, 15 yıl başkent ekibinin formasını terletti. Sezon başında ise Yunanistan'ın Olympiakos takımına transfer oldu.

BU SEZON 5 MAÇTA FORMA GİYDİ

Marcelo, bu sezon Olympiakos'a bedelsiz olarak transfer oldu. Yunanistan'da bekleneni veremeyen Marcelo, 5 maçta şans bulabildi. Gol ya da asist katkısı veremedi.

(Takvim)